Bed & Breakfast
Landgoed Burghmalsen

Landgoed Burghmalsen ligt in een natuurgebied met 22 hectare bos, waterpartijen, fruit- en notenbomen. Het is gelegen op een kleine 10 minuten fietsen van het historische “Oranje” vestingstadje Buren. De fietsknooppunten 60 en 62 lopen langs ons landgoed. In onze Bed & Breakfast  kunt u genieten van een heerlijk ontbijt.  U logeert ook midden in de natuur.

Heeft u zin in een wandeling dan kan dit uiteraard op ons eigen landgoed. Daarnaast is ons bos onderdeel van het Lange-Afstand-Wandelpad.  De andere bekende wandelroutes in de buurt zijn het Teisterbantpad (Klompenpad), het Errekomsepad en uiteraard de routes van het Gelderswandelnetwerk. De enige bezoekers, die u op landgoed Burghmalsen  zult treffen zijn haar bewoners zelf.

Talrijke activiteiten in de directe omgeving

Andere activiteiten, die u o.a. kunt ondernemen zijn fietsen, vissen, luieren, als het weer het toelaat schaatsen en hardlopen. In ons naastgelegen bos kun je wandelen en de route maakt ook deel uit van het Grote Rivierenpad (etappe 11 Geldermalsen-Tiel 19,7 km). Hierin is de route beschreven vanaf de Assche Wetering en het Tichelterrein bij Buren. In gezamenlijke overleg kunt u eventueel uw eigen paard meenemen. We hebben de beschikking over een buiten eb en vloed rijbaan van 30 x 60 meter. Rijden is uiteraard op eigen risico. Daarnaast  kunt u  in de naaste omgeving een bezoek te brengen aan een kersengaard, een wijndomein, een actieve survival run nemen of een bezoek  brengen aan het Marechaussee Museum en aan één van de leuke en gezellige restaurants in de buurt. Er is voor ieder wat wils. U hoeft zich zeker niet te vervelen.